GHD Eclipse Glattejern

GHD Eclipse glattejernet er lavet med en helt ny teknologi, nemlig tri-zone teknologien hvor selve varmepladen er inddelt i 3 zoner. Denne teknologi gør det muligt for glattejernet at holde en temperatur på imellem 175 og 185 grader, som er det GHD anbefaler til deres keramiske varmeplader. Ved andre glattejern kan temperaturen svinge meget, idet varmen bliver afgivet til håret og glattejernet derfor mister varme, men med dette GHD Eclipse glattejern undgår man helt dette problem.

GHD Gold V Mini StylerJo tykkere hår man har, jo mere varme afgiver glattejernet og glattejernet kan derfor have lidt svært ved at følge med i temperaturen, og regulere ikke hurtigt nok, men med dette Eclipse glattejern har man 3 zoner som reagerer, ved det mindste varmetab og glattejernet er derfor meget bedre til at holde en konstant varme. En konstant varme er med til at gøre det lettere og hurtigere at glatte håret, og samtidig får man et rigtig smukt glansfuldt hår.

GHD er kendt for deres keramiske varmeplader, og via undersøgelser har de fundet ud af at ved en temperatur på mellem 175 og 185 grader får man det bedste resultat med deres keramiske plader. De videreudvikler dog hele tiden på deres glattejern, og det er derfor at vi nu ser et glattejern som dette, med helt samme opbygning som deres andre glattejern, men dog med den forbedring at glattejernet kan holde en konstant varme under glatning af håret.

GHD Eclipse glattejernet kan bruges til alle typer hår, og er med dens størrelse perfekt at have med på rejser. Glattejernet har en størrelse som gør det muligt at bruge både for folk med kort hår, men kan også sagtens bruges af folk med langt hår. GHD Eclipse glattejernet har et rigtig smukt strømlinet design, som gør det anvendeligt til at lave både bølger og krøller i håret med. De runde former på glattejernet hjælper til med at give krøllerne det helt perfekte look.

Som en sikkerhed på glattejernet har GHD lavet dette glattejern med en dvale funktion. Dvale funktionen gør at glattejernet går i dvale efter 30 minutter hvis det ikke bliver brugt, og på den måde undgår man at glattejernet ligger tændt en hel dag hvis man nu skulle have glemt at slukke for det. Glattejernet kan herefter tændes igen ved at man først slukker og derefter tænder for det igen.
Eclipse glattejernet giver et rigtig flot resultat efter en glatning, og hvis du er ude efter et glattejern som er super godt samtidig med at det er lavet i en kvalitet der kan holde, så kunne dette Eclipse glattejern sagtens være noget for dig.

GHD Eclipse Glattejern priser

GHD Eclipse Styler Her finder du de bedste tilbud på GHD Eclipse Styler. Vi henter dagligt priser fra en lang række webshop og opdaterer dem her på siden, så du altid kan være sikker på at finde det bedste tilbud nu og her.

Find den billigste pris herunder og klik dig videre til den pågældende webshop vha. af knappen “Til butik”.

Forhandler E-mærket Pris Levering Totalpris

« Vis alle GHD glattejern

Godkendte GHD forhandlere

Inden du køber dit GHD glattejern er det en god idé at tjekke om forhandleren er godkendt af GHD, der findes nemlig flere eksempler på falske webshops hvor kunder er blevet snydt. Du kan tjekke om en webshop er forhandler ved at indtaste deres webadresse på denne side.

Alle de forhandlere som du finder på Glattejerntilbud.dk er naturligvis godkendte GHD forhandlere.

Tilbage til oversigten