GHD Gold V Classic Styler

GHD Gold V Classic glattejernet er ligesom de andre glattejern fra Gold serien lavet i et strømlinet design, og derudover har GHD formået at gøre dette glattejern lettere i konstruktionen og derfor mere praktisk at anvende.

GHD Gold V StylerDette Gold V Classic glattejern er opbygget i aluminium på grund af dens varmeledende egenskaber, og selve varmepladerne er lavet af fin keramik, som sikre hurtig opvarmning af glattejernet. Derudover er glattejernet dækket af en overflade som gør det nemmere for glattejernet at glide igennem håret uden at det skader håret, eller får det til at knække.

GHD er kendt for deres avancerede keramiske varmelegemer, og med deres Gold serie har de lavet deres varmekontrolsystem en smule om og derved fået glattejernet til at performe endnu bedre.

GHD Gold V Classic glattejernet er perfekt at bruge til mellem langt og langt hår, da varmepladerne har en god størrelse, og man derfor kan glatte sit hår indenfor overskuelig tid. Så hvis man er ude efter et glattejern som kan bruges til hverdag, og som vil være i stand til at glatte langt hår, så er dette glattejern en rigtig god mulighed. Glattejernet vil også sagtens kunne glatte krøller ud, det vil dog nok tage lidt længere tid, men glattejernene fra Gold serien er eminente til at få håret til at fremstå glat og glansfyldt.

Dette GHD Gold V Classic glattejern kan blive imellem 175 og 185 grader, og GHD mener selv at det er den mest optimale varme til de keramiske varmeplader, hvis man ønsker at glattejernet skal skade håret mindst muligt, samtidig med at det performer bedst muligt. Glattejernet er også udstyret med Sleep Mode eller dvale som det også kan kaldes, og med det menes der at glattejernet går i dvale hvis det ikke bliver brugt i 30 minutter. Dette er en rigtig god sikkerhed hvis man nu skulle glemme at få slukket for glattejernet efter brug, og hvis man vil have det i gang igen, slukker og tænder man bare på glattejernet igen.

GHD Gold V serien er en videreudvikling af den meget kendte IV serie, og hvis du var vild med deres IV serie, så kan du kun blive rigtig glad for deres Gold serie også. Gold V serien består af glattejern hvor både designet og teknologien har fået et lille tak op, og hvis man er en af dem der gerne vil have noget af det bedste, så kunne dette glattejern være en mulighed.

GHD Gold V Classic Glattejern tilbud

GHD Gold V Classic Styler Her finder du de bedste tilbud på GHD Gold V Classic Styler. Vi henter dagligt priser fra en lang række webshop og opdaterer dem her på siden, så du altid kan være sikker på at finde den bedste pris nu og her.

Find det billigste GHD glattejern og klik dig videre til den pågældende webshop vha. af knappen “Til butik”.

Forhandler E-mærket Pris Levering Totalpris
- 1.349,00 DKK 0,00 DKK 1.349,00 DKK Til butik

« Vis alle GHD glattejern

Godkendte GHD forhandlere

Inden du køber dit GHD glattejern er det en god idé at tjekke om forhandleren er godkendt af GHD, der findes nemlig flere eksempler på falske webshops hvor kunder er blevet snydt. Du kan tjekke om en webshop er forhandler ved at indtaste deres webadresse på denne side.

Alle de forhandlere som du finder på Glattejerntilbud.dk er naturligvis godkendte GHD forhandlere.

Tilbage til oversigten