GHD Gold V Max Styler

GHD Gold V Max glattejernet er med sine bredere plader ideel til at glatte langt og tykt hår. Med dette glattejern kan man glatte større sektioner af håret, og derfor kan man afkorte tiden man ellers ville bruge på at glatte håret.

GHD Gold V Max StylerHvis du er en af dem der har kraftigt hår og måske endda også lidt krus eller krøl i håret, så ville dette glattejern være perfekt til dig. Selve varmepladerne er noget større end på de andre modeller, og derfor kan du spare lidt tid med selve glatningen, og hvis du er en af dem der glatter håret hver eneste dag, så vil du blive glad for det i længden.

GHD Gold V Max glattejernet er lavet i aluminium som pga. dens varmeledende egenskaber er perfekt til brug i et glattejern. Under aluminiumspladerne ligger der en fin keramik som sørger for at glattejernet varmer hurtigt op. Udenpå selve aluminiumspladerne ligger der et beskyttende lag, som sørger for at glattejernet har nemmere ved at glide igennem håret.

Glattejernet er de senere år blevet rigtig populært at bruge blandt kvinder, og mændene er også så småt begyndt at hoppe med på bølgen. Mange frisører rundt omkring i landet benytter sig også af glattejern, da det er med til gøre håret glat og fint, men derudover kan det også i nogen hårtyper få håret til at se mere sundt og glansfyldt ud, og hvem vil dog ikke gerne have dette. GHD er meget kendte inde for glattejern, og hvis man skal have fat i et glattejern som kan bruges hver eneste dag, og som er bygget i en kvalitet der gør at det kan bruges mange år frem i tiden, så kan glattejernene fra GHD bestemt være en mulighed.

Glattejernet Gold V max er for upraktisk at bruge i kort hår og mellemlangt hår, og det anbefales derfor at købe enten deres Gold V mini eller Gold V Classic glattejern hvis man ikke er udstyret med langt og tykt hår.

Alle glattejernene fra Gold V serien er re-designet med et nyt udseende hvor selve glattejernet er blevet gjort mere strømlinet og vægten er blevet reduceret. Varmeteknologi mæssigt er glattejernet også blevet forbedret, da GHD hele tiden har fokus på at få deres glattejern til at performer endnu bedre. Glattejernet er som tidligere modeller stadig bygget op omkring deres avancerede keramiske varmelegemer, men de har dog alligevel formået at gøre dette glattejern endnu bedre end deres forrige.

GHD Gold V Max Styler priser

GHD Gold V Max Styler Her finder du de bedste tilbud på GHD Gold V Max Styler. Vi henter dagligt priser fra en lang række webshop og opdaterer dem her på siden, så du altid kan være sikker på at finde det bedste tilbud nu og her.

Find den billigste pris herunder og klik dig videre til den pågældende webshop vha. af knappen “Til butik”.

Forhandler E-mærket Pris Levering Totalpris
1.245,50 DKK 0,00 DKK 1.245,50 DKK Til butik
- 1.349,00 DKK 0,00 DKK 1.349,00 DKK Til butik
- 1.449,00 DKK 25,00 DKK 1.474,00 DKK Til butik

« Vis alle GHD glattejern

Godkendte GHD forhandlere

Inden du køber dit GHD glattejern er det en god idé at tjekke om forhandleren er godkendt af GHD, der findes nemlig flere eksempler på falske webshops hvor kunder er blevet snydt. Du kan tjekke om en webshop er forhandler ved at indtaste deres webadresse på denne side.

Alle de forhandlere som du finder på Glattejerntilbud.dk er naturligvis godkendte GHD forhandlere.

Tilbage til oversigten