GHD Gold V Mini Styler

GHD Gold V mini glattejernet er lavet til folk med kort hår. Glattejernet er lavet i et smalt design som gør det nemt for folk med kort hår at få glattet håret helt nede ved rødderne, samtidig med at det er nemmere at håndtere når det kun er små totter hår der skal glattes.

GHD Gold V Mini StylerGold V serien fra GHD er en videreudvikling af deres klassiske IV serie. Forbedringerne i den Gold V serien er bl.a. at de har lavet selve glattejernet i et mere strømlinet design, som er med til at gøre det nemmere at håndtere glattejernet og derved glatte pænere. Udover designet er der også lavet forbedringer i den måde som glattejernet varmer på. De keramiske varmeplader har fået en belægning som sørger for at beskytte håret, samtidig med at det hjælper til med at gøre håret glansfuldt.

Hvis man er en af dem som glattehåret hver eneste dag, og gerne vil have så smukt og sundt hår som muligt så er det helt klart Gold V serien man skal vælge, hvis valget står mellem denne og IV serien.

GHD Gold V mini glattejernet er perfekt til kvinder med en korthårs frisure, eller til mænd med kort hår som måske gerne vil af med deres krøller. Glattejernet kan også sagtens bruges af folk med længere hår, men da varmepladerne er forholdsvis små, vil det komme til at tage noget længere tid at glatte håret, end hvis man vælger et af dem som de kalder Gold V Classic eller Gold V Max. Glattejernet kan dog bruges som et ekstra glattejern til dem med langt hår, da det godt kan være en smule svært at komme helt ned til hårrødderne med de andre glattejern, og det derfor kan være en fordel at have dette glattejern liggende til lige netop dette formål, hvis man er en af dem der gerne vil have at håret sidder perfekt.

GHD Gold V mini glattejernet er som sagt tidligere et glattejern, hvor selve varmepladerne er mindre end på de andre modeller, men udover dette kan glattejernet stort set de samme ting som de andre glattejern fra Gold V serien. Dette glattejern kan sagtens bruges til at lave krøller og bølger i håret med, så hvis du er korthåret men stadig ønsker at skifte frisure mellem glat og krøllet, så vil dette glattejern sagtens kunne bruges. Med lidt snilde vil man kunne lave de mest fantastiske krøller, og det er da super smart at have et glattejern som både kan glatte og lave krøller.

GHD Gold V Mini Styler tilbud

GHD Gold V Mini Styler Her finder du de bedste priser på GHD Gold V Mini Styler. Vi henter dagligt priser fra en lang række webshop og opdaterer dem her på siden, så du altid kan være sikker på at finde de bedste priser nu og her.

Find den billigste pris herunder og klik dig videre til den pågældende webshop vha. af knappen “Til butik”.

Forhandler E-mærket Pris Levering Totalpris
- 1.045,00 DKK 0,00 DKK 1.045,00 DKK Til butik
1.245,50 DKK 0,00 DKK 1.245,50 DKK Til butik
- 1.349,00 DKK 0,00 DKK 1.349,00 DKK Til butik
- 1.449,00 DKK 25,00 DKK 1.474,00 DKK Til butik

« Vis alle GHD glattejern

Godkendte GHD forhandlere

Inden du køber dit GHD glattejern er det en god idé at tjekke om forhandleren er godkendt af GHD, der findes nemlig flere eksempler på falske webshops hvor kunder er blevet snydt. Du kan tjekke om en webshop er forhandler ved at indtaste deres webadresse på denne side.

Alle de forhandlere som du finder på Glattejerntilbud.dk er naturligvis godkendte GHD forhandlere.

Tilbage til oversigten