GHD Platinum Glattejern

GHD Platinum glattejern er opbygget af aluminium og keramiske varmelegemer. Som noget ekstraordinært er varmelegemet opdelt i 3 zoner som gør det muligt for glattejernet at holde en konstant varme gennem hele glatningen, og man får derved en mere effektiv glatning.

GHD Gold V Mini StylerTri-zone teknologien som GHD kalder denne teknologi, gør det muligt for glattejernet at reagere hurtigt ved varmetab. Varmetab opstår ved hver eneste glatning, men hvis man er en af dem der har lidt tykkere hår, så er varmetabet det større end hvis man havde tyndt hår, og der kan derfor være en fordel ved at købe dette glattejern frem for en af de andre.

GHD fremhæver bl.a. at dette GHD Platinum skulle sørger for færre knækkede hårstrå og mere shine til håret, netop på grund af den konstante varme som glattejernet kan holde. Udover dette skulle det også være bevidst at glattejernet er mere nænsomt til farvede hår som hurtigt kan virke en smule tør og trist.

Et glattejern er i dag ikke kun et redskab til kvinder som ønsker at fjerne deres krøller, men derimod et styling redskab som rigtigt mange både kvinder og mænd benytter sig af. Et glattejern kan sagtens bruges i glat hår, og mange kvinder med glat hår bruger glattejern hver eneste dag, da det er med til at fjerne små buler i håret som kan komme efter man har sovet og samtidig give det glans. Mange oplever at et glattejern får håret til at skinne og samtidig får det til at virke sundt, og når man først har prøvet at mærke forskellen så er man solgt for evigt.

GHD er kendte for deres keramiske varmelegemer, da de har formået at lave et produkt som giver en rigtig god styling af håret, samtidig med at det skåner håret mest muligt. Dette GHD Platinum er opbygget på helt samme måde som resten af GHD glattejernene, forskellen på dette glattejern og eksempelvis Gold V serien, er at dette glattejern reagerer hurtigere ved varmetab på grund af de 3 zoner i varmelegemet.

Dette GHD Platinum kan udover glatning også bruges til at style håret på mange flotte måder. Glattejernet kan med dens design give dig de smukkeste krøller eller bølger i håret, da den er designet med runde former som gør det nemt for dig at lave krøllerne. GHD har også formået at gøre deres glattejern utrolig lette at anvende, både som professionel men også for helt almindelige folk, og det er bl.a. også med til at gøre dem så populære som de er i dag.

GHD Platinum Glattejern priser

GHD Platinum Styler Her finder du de bedste tilbud på GHD Platinum Styler. Vi henter dagligt priser fra en lang række webshop og opdaterer dem her på siden, så du altid kan være sikker på at finde det bedste tilbud nu og her.

Find den billigste pris herunder og klik dig videre til den pågældende webshop vha. af knappen “Til butik”.

Forhandler E-mærket Pris Levering Totalpris
1.599,00 DKK 0,00 DKK 1.599,00 DKK Til butik

« Vis alle GHD glattejern

Godkendte GHD forhandlere

Inden du køber dit GHD glattejern er det en god idé at tjekke om forhandleren er godkendt af GHD, der findes nemlig flere eksempler på falske webshops hvor kunder er blevet snydt. Du kan tjekke om en webshop er forhandler ved at indtaste deres webadresse på denne side.

Alle de forhandlere som du finder på Glattejerntilbud.dk er naturligvis godkendte GHD forhandlere.

Tilbage til oversigten